ERZİNCAN / TERCAN - Altunkent Ömer Gültekin İlkokulu

Ock

2022/2023 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamladık. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller!

15 Temmuz Çocuk Gazetesi

Ara

Okulumuz anasınıfı öğrencileri kış mevsiminin başlaması ile birlikte sınıflarını ve okulumuzu süslediler.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi haftası boyunca okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. TÜGVA Erzincan Temsilcisi sayın Fatih Yeşilbaş okulumuza gelerek İnsan Hakları hakkında bir seminer düzenledi ve öğrencilerimize farklı zeka oyunları hediye etti. Hafta boyunca öğretmenlerimiz sınıflarda İnsan Hakları ile ilgili videolar izletip interaktif öğrenme gerçekleştirdi. Ayrıca okulumuz öğrencileri İnsan Hakları ve Demokrasi ile ilgili resimler çizerek okulumuzda küçük bir sergi oluşturdu.

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Okulumuz anasınıfı öğrencileri çiğ köftelerini kendileri hazırlayıp, yediler.

Mrt

Bağımlılıkla Mücadele kapsamında okulumuzda öğrencilerimize seminer verildi.

Mrt

Tercan İlçesi sayın kaymakamımız Musa Kazım Çelik okulumuza ziyarette bulundu. Sınıflara gelerek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle sohbet etti.

Ock

Okulumuz 1-A sınıfı öğrencileri artık okuyor! Daha nice başarılarınıza...

Ara

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri onluk ve birlikleri öğreniyor!

Ara

Okulumuz anasınıfının yerli malı kutlamaları.

Kas

Mevcut okulumuzun zemin problemi sebebiyle depreme dayanıksız raporu alması üzerine iş insanı Sayın Ömer Gültekin ve yeğeni Sayın Turgut Türkeş'in katkılarıyla yeniden inşaa edilecek okulumuzun temel atma törenine son Başbakanımız ve Türk Aksakallılar Başkanı Sayın Binali Yıldırım'ın önderliğinde; sayın Erzincan milletvekillerimiz, valimiz, başsavcımız, İl Milli Eğitim Müdürümüz, Tercan kaymakamımız, Tercan İlçe Belediye başkanımız, ilçe milli eğitim müdürümüz, Tercan'a bağlı diğer belde başkanlarımız, Kargın Belde Başkanımız, sivil toplum örgütleri, kıymetli okul müdürümüz, müdür yardımcımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, ayrıca Kargın halkının katılımıyla gerçekleşti.

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlu olsun.